emocionaT t’acompanyarà personalment en el teu camí, en el teu procés, desbloquejarà creences limitadores i et farà prendre consciència de qui realment ets i de què realment vols a la vida.

Treballem amb persones que vulguin aconseguir un objectiu clar i mesurable, que vulguin ser més felices en les seves relacions personals, familiars i laborals, aconseguint més seguretat i decisió en si mateixes.

S’estableix un acord mitjançant contracte entre el client i el coach, on es concreten i s’estableixen els objectius a assolir. Durant les sessions es defineix un pla d’acció i se n’avalua els resultats.

La relació entre el coach i el client és una relació de confiança i estrictamente confidencial.

Nova metodologia: sessions per Skype

Skype és una eina molt efectiva quan la persona es troba lluny o no té el temps de desplaçar-se, o està malalta i no pot sortir de casa. Fins i tot, de vegades, encara que no hi hagi impediments físics per moltes persones, és més profitós perquè el client està més comode i va per feina sent més sintètic, concretant més el que vol.

Connectant-se a hores que els despatxos ja estan tancats i d'una manera més ràpida i d'emergència per qualsevol imprevist si cal.

Les nostres Ofertes:

-Gaudex del 2x1 en campanya de Nadal i Reis

-Treu el teu bonnus de creixement personal a tarifa personalitzada per el teu procés.

-Tarifes reduïdes per Skipe

 

   info@emocionatcoach.com

   657982876   +34 936389899

Xarxes Socials :

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
emocionaT "mai es massa tard per ser qui realment vols ser"