emociona't és una plataforma d'emprenadors especialitzats en el lideratge personal, en la gestió de l’estrés i en el benestar mental, psíquic i físic.

Utilitzem el coaching com a metodologia per ajudar a les persones a potenciar les seves capacitats i habilitats per treure el millor d’elles mateixes, tant a nivell personal com professional.

El nostre objectiu principal és arribar a l’excel•lència d’acord amb l’objectiu del client. Aconseguint un autoconeixement, un domini de les emocions, el desenvolupament de certes habilitats i a centrar la persona, ajudant-la a obtenir un equilibri emocional en la seva vida diària.

Comptem amb un equip de professionals perfectament formats i especialitzats en l’àmbit del coaching, de la consultoria i de la formació. Un equip jove, optimista i entusiasta que rep formació continuada.

Com a resultat de la nostra interacció amb entorns i col•lectius molt diversos, hem après a centrar l'atenció en les necessitats i característiques de cada persona o col•lectiu i a adaptar la nostra metodologia a les mateixes.

 Natàlia Mir

Fundadora d'emocionaT. Responsable de Life Coaching:

Llicenciada en Pedagogia Terapèutica per la Universitat de Barcelona. Màster i Postgrau en Educació Emocional per UB Ciències de l'Educació i Postgrau i Màster en Coaching i Lideratge Personal per UB Psicologia. Cursos i tallers de PNL i Eneagrama. Co-autora del llibre ¿Cómo dar una charla exitosa? ¿Cómo gestonar interacciones difíciles con pacientes? Lexi's scientific services.

Ponent al 1er Fòrum de Protocol i Relacions Institucionals per ACPRI al Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya. Conduntora i Ponent a les Jornades del Castell de Montesquiu per L'EAP de Manlleu sobre Felicitat i Benestar per els metges de la comarca. Ponent sobre Creativitat Emocional al Citilab. Ponent sobre Mediació Penal al curs de postgrau de Mediació i Ciutadania de Gavà. Formadora de Coaching en la docència a les escoles de la fundació Trams del Departament de la Generalitat

Bagatge professional: Consultora i formadora a empreses com: Seat, Bimbo, Bautermic i d'altres del grup Cirsa, durant 4 anys. Dinamitzadora del Departament General de Justícia de la Generalitat de Catalunya; treball d'habilitats socials i capacitats cognitives amb interns amb diverses problemàtiques i de diferentes presons 4 anys a Homes i 4 més a Dones. Coordinadora del programa InnobaixEduca i tècnica al al Consell Comarcal del Baix Llobregat.Actualment directora de programes a l'Agència d'Innovació del Baix Llobregat.

Crec en les oportunitats, en la llibertat de les persones per escollir la vida que desitgen i ser felices. Puc ser la teva coach per aconseguir allò que desitges. Sóc una persona apassionada, alegre i entusiasta i la meva motivació ens farà realitzar el millor pla de vida per tu: que t'estimuli i t'ompli. El món no el puc canviar però jo sóc responsable de la meva actitud i aquesta depen de mi. Vols ser feliç o tenir raó?

Carme Castro
Responsable de Coaching Executiu i d'Equips d'emocionaT:

Enginyera Superior Informàtica per la Universitat Politècnica de Catalunya. Màster in Business & Technology per la Salle. Postgrau i Màster en Coaching y Lideratge Personal, departament de psicologia, Universitat de Barcelona. Docent del Màster de Formació de Formadors desenvolupament d'habilitats directivas i del Màster de Coaching per la UB.

Professional amb 25 anys d’experiència en les organitzacions empresarials des de diverses perspectives: consultora de sistemes d’informació, directora de sistemes d’informació en empresa de serveis, gerent d’ empresa de serveis i actualment empresària.

La meva experiència i estil de direcció, amb la qual gaudeixo creant equip i fomentant el desenvolupament professional de tots els col•laboradors, ha contribuït a descobrir la que ara és la meva gran vocació, coach.

El meu objectiu com a coach és:
• Contribuir a què els directius potencien les seves habilitats de lideratge en dos àmbits: lideratge personal i lideratge d'equips.
• Contribuir a crear equips d’alt rendiment.
La conjunció d'ambdues són indispensables per aconseguir els reptes professionals en els que es troben les empreses actualment.
Cristina Freixa
Responsable de Formació d'emocionaT.

Llicenciada en Psicologia a la Universitat de Barcelona. Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques a la Universitat de Barcelona. Postgrau i Màster en Coaching i Lideratge Personal a la UB. Màster en Psicologia Clínica a ISEP. Consultora i formadora especialitzada en la formació competencial i d’habilitats. Desenvolupament i gestió de projectes de formació en diferents entorns: empresarial, universitari, social i sanitari. Coordinadora i docent del Màster de Formació de Formadors desenvolupament d'habilitats directivas.

La formació possibilita un espai i un temps per “trobar-se amb un mateix”. Un espai on poder reflexionar i prendre consciència de qui sóc, de què faig i del què necessito o vull millorar.
Compartir i treballar en grup les nostres vivències, dubtes, pors i dificultats és una experiència molt enriquidora que no es pot aconseguir de manera individual: El tot és molt més que la suma de les seves parts.

El meu objectiu no és ensenyar-vos a controlar l’entorn ni a les persones sinó guiar-vos cap a l’auto coneixement i l’ autodomini. El lideratge personal és el millor recurs per sentir-se lliure i satisfet i per millorar les nostres relacions personals i professionals.

Col.laboradors: Ferran Cutillas, Victor Angel, Sabine Hipp, entre d'altres.

Com tots els grans projectes, emocionaT va començar amb un somni, el somni de crear una plataforma de Coaching amb diferents col.laboradors per adaptar-la a les necessitats de les persones. Apostem fort i en equip fem néixer emocionaT al 2009, un exponent evident on projectar la nostra filosofia de canvi, millora i benestar.

Les nostres Ofertes:

-Gaudex del 2x1 en campanya de Nadal i Reis

-Treu el teu bonnus de creixement personal a tarifa personalitzada per el teu procés.

-Tarifes reduïdes per Skipe

 

   info@emocionatcoach.com

   657982876   +34 936389899

Xarxes Socials :

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
emocionaT "mai es massa tard per ser qui realment vols ser"